Aktiv Ungdom Skellefteå

Nåt för alla

För mer information om vårt förbund hänvisar vi till förbundets hemsida.

Vi är en förening med runt 400 medlemmar som sysslar med dans (danslek, street) och fantasy (rollspel. warhammer, magic) samt brädspel av olika slag.

Vår lokal är på Magasinsgränd 3, nära Big Smajl, O'leary's och Studiefrämjandet samt Canon centralt i Skellefteå. För karta besök: https://goo.gl/maps/Dsn5YZ6fUNTk3LDc9 . Vår ingång är till vänster om biltunneln in till innergården samt mittemot Canon. 

Observera att ytterdörren har portkod som lämnas ut till medlemmar eller så ring oss så öppnar vi på kontorstid för besökare. Nyckel krävs för att komma in utanför kontorstid till våra lokaler och kvitteras enbart ut till ledare.

I vår lokal har vi rum speciellt avsedda och utrustade för målande, figurspel som Warhammer 40K och olika former av kort, roll- och brädspelande. Danslokaler hyr vi för varje specifikt tillfälle på de orter vi bedriver danskurser. För mer info se under kursprogram.

Vi är dessutom öppna för förslag till nya aktiviteter och kan hjälpa dig med allt möjligt för att syssla med din favoritaktivitet:

  • Har en hobby/fritidssyssla
  • Gillar att sporta med andra
  • Gillar att syssla med kreativa aktiviteter
Vi har alltifrån lokaler och material, till kunskap och ledning. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss så kommer vi ge dig stödet du behöver för att komma igång!

Om du redan har en grupp som gillar att syssla med en hobby så är det bara att anmäla er som grupp hos oss så kommer vi ge allt för stötta er. 

Ett intresse är alltså det enda kravet. Om du dessutom är villig att vara ledare så är det ett stort plus då vi alltid behöver fler ledare så vi kan växa!

Så om du känner dig träffad hör av dig. Vi ger snabbt svar och inom kort så kommer du vara igång med din favoritaktivitet.

Hoppas vi ses!