Aktiv Ungdom Skellefteå

Kontoret

Vår lokal är på Magasinsgränd 3, nära Big Smajl, O'leary's och Studiefrämjandet samt Canon centralt i Skellefteå. För karta besök: https://goo.gl/maps/Dsn5YZ6fUNTk3LDc9 . Vår ingång är till vänster om biltunneln in till innergården samt mittemot Canon. Observera att ytterdörren har portkod som lämnas ut till medlemmar enbart eller så ring oss så öppnar vi på kontorstid för besökare.

Kontoret har öppet måndag till torsdag kl.10-16, men observera att fredagar är det normalt sett stängt, men administratören kan nås via tfn 072-510 13 70 eller på e-post skelleftea@aktivungdom.se då han arbetar hemifrån kl. 10-14. Tillkommer att ibland besöker vi våra samarbetsparters, gör inköp eller arbetar hemifrån, så kontakta oss före besök för att säkerställa att vi är på plats!

Vi har alltid stängt Trettondagsafton, Skärtorsdag, Valborgsmässoafton, dag före Kristi Himmelsfärdsdag, dag före Nationaldagen, Midsommarafton, dag före Alla Helgons dag, Julafton, Nyårsafton, alla helgdagar, samt enstaka vardag mellan två arbetsfria dagar, s.k. klämdagar.