Aktiv Ungdom Skellefteå

Kursanmälan

Kursanmälan

       **** ALLA TILLGÄNGLIGA KURSER FINNS PÅ SIDAN 'NÅT FÖR ALLA', SKROLLA LÄNGST NER DÄR! ****

Vårt kursprogram samt bokningssystem hittar du under längst ner på fliken 'Nåt för alla'. Alla kurser listar preliminärt antal lediga platser när man gör en anmälan.  Observera att antalet lediga platser inte uppdateras i realtid utan måste göras manuellt av administratören, vilket gör att det kan stå att det finns exempelvis 4 platser kvar, men att det i verkligheten är fullbokat! Även om kursen listas som full (0 platser kvar) så kan man anmäla sig då det händer att vi får återbud, men vi kan inte garantera plats även om man placerats i vår bokningskö.

För att underlätta anmälning till våra kurser rekommenderar vi att man använder bokningssystemet längst ner på sidan  'Nåt för alla', men det går givetvis även att anmäla sig via e-post. Ange då deltagarens (barnets) namn, fullständigt personnummer inklusive fyra sista siffrorna samt bostadsadress, telefonnummer för kontakt vid behov och e-post där förälder kan nås för att få tillgång till information om kursen. Vi ser helst att man inte anmäler sig via telefon då det är lätt hänt att man hör fel på de uppgifter man tar emot. 

Anmälan i sig räcker inte för att vara säker på plats. Invänta bekräftelse via e-post om man fått plats eller placerats i bokningskö. Kallelse till kursen med program och datum samt övrig relevant information skickas ut via e-post från oss. Denna brukar skickas ut några veckor innan kursen startar och då får man även en separat faktura via e-post . Har du inte fått någon kallelse en vecka innan kurstart så dubbelkolla så vi inte hamnat i ert spam-filter och kontakta sen oss.

Kontoret har öppet måndag till fredag kl.10-16, och vi kan kontaktas via telefon 072-510 13 70 eller på e-post skelleftea@aktivungdom.se. Observera att själva kontoret ligger i Ursviken men vår lokal är i Skellefteå centrum, så boka tid om vi ska mötas i lokalen!  Vi besöker ibland våra samarbetsparters, gör inköp etc. så kontakta oss alltid före besök i vår lokal för att säkerställa att vi är på plats! För mer info se sidan lokalen.

Vissa smartphones verkar ha problem med att hantera vårt anmälningsformulär.
I dessa fall rekommenderar vi att ni gör er ansökan via dator eller e-post.

Tyvärr så är formateringen av text i kursbeskrivningen knasig, så program för varje kurs vi har finns på separata sidor. Dessa nås i menyn till vänster för varje kurs. De listas per plats som de anordnas.

Vi ber om ursäkt för detta och tanken är att det ska fixas i en större framtida uppgradering!!!

-------------------------------------
Om man är intresserad av att bli instruktör för någon våra kurser, så ta kontakt med oss så kan vi se om det går anlita er för antingen nuvarande termin eller kommande terminer. 
-------------------------------------