Sundsvalls Stadscirkus

Aktivungdom

Kontakta oss

0702210918
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

Kontaktperson

Thomas Jerbo
Verkstadsgatan 2
856 33 Sundsvall

Aktivungdom

Besök oss på sociala medier

     

Sundsvalls Stadscirkus

Start / Kursanmälan

Välkommen till Sundsvalls bästa cirkusförening, Sundsvalls Stadscirkus!

Nedan finner du Sundsvalls Stadscirkus aktuella kurser. Välkommen med din anmälan! 
Frågor? maila oss på sundsvalls.stadscirkus@gmail.com 

Kurser & Anmälan: 

Här hittar du våra kurser. Klicka på vald kurs nedan för att komma vidare till kursanmälan.

OBS! När ni anmält er till en kurs måste denna order handläggas manuellt av oss, detta innebär att ni inte kommer få en bokningsbekräftelse på mailen förrän vi har administrerat det manuellt. Detta kan därför variera i tid på bekräftelsen och ni behöver därför inte vara oroliga att ni inte får er plats. Vi handlägger alla ärenden i den ordning som den kom in.Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Cirkus

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När Start
Barnkalas
Världens roligaste barnkalas! Grundpris 1500 kr för 10 barn. Därefter tillkommer 150kr/barn. Kalasets längd 2 timmar + 1 timme förberedelse/hopplock/städning före respektive efter kalaset.
Cirkusverkstan 2022-02-01
Engångsträning ej medlem
Anmälan för egen träning i lokalen för ännu ej medlemmar i föreningen. Se bokningsvillkor i menyn till vänster. Genom att skicka in denna anmälan får du vid beviljad lokalbokning en faktura inkluderande medlemskap för innestående kalenderår, försäkring för din träning samt träningsavgift för erat träningstillfälle.
Cirkusverkstan
Engångsträning medlem
Anmälan för egen träning i lokalen för dig som redan är medlem i föreningen men ej går kurs för tillfället. Eller om du bokat ett träningstillfälle under uppehåll/mellan terminerna. Se bokningsvillkor i menyn till vänster. Genom att skicka in denna anmälan får du vid beviljad lokalbokning en faktura inkluderande din träningsavgift för träningstillfället.
Cirkusverkstan