Aktiv Ungdom i Malmö

Medlemskap hos oss

Medlemskap hos oss

Medlemskap i föreningen Aktiv Undom Malmö

Det är enkelt att bli medlem i vår förening. Bara att boka in sig på en kurs eller höra av sig till oss. Obs, för medlemskap i föreningen behöver vi fullständigt personnummer, 12 siffror. 

Medlemsavgift för hela 2022 är 50:-. 

Läs mer om detta under kursvillkor, samt om hur vi hanterar personuppgifter

Föreningen Aktiv Ungdom Malmö är en ideell förening. 

I medlemskapet ingår låga kursavgifter, flera olika aktiviteter under året, m.m. 
I medlemskapet ingår också en mycket bra försäkring från Trygg Hansa som även gäller under transport till och från aktiviteten.

Vill man inte bli medlem hos oss går det bra att vara med ändå. Då gör vi  dock ett tillägg på 500:-/kurs samt så gäller inte våra medlemsrabatter, samt barnen är oförsäkrade hos oss.


Som ideell förening har vi även möjlighet att söka bidrag hos Malmö stad, där stödet beräknas bl.a på våra medlemmar. Detta gör att vi kan hålla de låga kursavgifter som vi har. Föreningen kan dock endast söka bidrag för barn och ungdomar som är betalande medlemmar.
För att söka bidrag måste vi lämna in fullständiga personnummer på dem som deltar. Läs mer här hur vi hanterar personuppgifter. Lämnar man inte fullständigt personnummer kan man inte bli medlem hos oss.

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Vi i Aktiv Ungdom Malmö tror på vikten av det sociala mötet, såväl mellan elever som ledare, och att ha en kul fritid. Föreningen har en undervisningsform som bygger på säker och skadeförebyggande träning och med dansen, konsten, teatern, sången eller annan verksamhet som du deltar i som viktigast. 

Vi tillhör Förbundet Aktiv Ungdom som  har medlemsföreningar över hela landet. 

Du kan läsa mer om oss, föreningen, vår ideologi, m.m. här