Aktiv Ungdom Linköping

Anmälningsinformation


Kursstart
Kursstart för vårens danskurser är vecka 04. Observera att kursstarten är preliminär, då den beror på hur många anmälningar som kommer in. Vid för få anmälningar kan kursen komma att senareläggas eller utgå.

Startdatum för musiklektioner är vecka 2 eller så kan du bestämma tillsammans med din lärare.

Startdatum
Samtliga startdatum är preliminära, se alltid kallelse för slutgiltigt startdag.

Kursutbud
Vi kompletterar kursprogrammet löpande allt eftersom fler kurser blir klara, så håll utkik så ni inte missar något roligt!

Kallelse/Faktura
När tillräckligt många anmälningar inkommit för att starta kursen skickas kallelsen ut. Om det dröjer är det för att inte tillräckligt många anmälningar inkommit. I kallelsen bifogas även fakturan, den är lätt att missa för det står kallelse i ämnesraden. Vid försenad betalning tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr. För att spara på miljön skickar vi i första hand kallelsen/fakturan med e-post. Ni ansvarar själva för att e-posten är korrekt i fylld när ni gör anmälan.

Anmälan
Det går endast att anmäla sig till kurser via vår hemsida, ej via mail, detta på grund av GDPR. Fyll i anmälningsformuläret under respektive kurs. Observera att din anmälan blir bindande när kursen startat och att avanmälan måste ske innan kursstart, annars debiteras hela avgiften. Eventuell avanmälan görs via mail till: linkoping@aktivungdom.se.

Det räcker alltså inte att meddela ledaren.

Riktlinjer för gruppnivåer: nivå 1, nivå 1-2, nivå 2, nivå 2-3 samt nivå 3
Nivå 1: För dig som genomfört 0-2 terminer av aktiviteten eller liknande aktivitet tidigare och/eller för dig som känner dig mest bekväm med och tycker att det är roligast att hålla en enklare/grundläggande nivå. 
Nivå 1-2: För dig som genomfört 0-3 terminer av aktiviteten eller liknande aktivitet tidigare. Vi håller oss på en nivå från enklare/grundläggande nivå till enklare fortsättningsnivå. 
Nivå 2: För dig som genomfört minst 2-3 terminer av aktiviteten eller liknande aktivitet tidigare och/eller för dig som har god uppfattning av din egen förmåga och aktivitetens innehåll och tycker att en enklare/grundläggande nivå känns för enkel. 
Nivå 2-3: För dig som genomfört minst 2-3 terminer. Vi håller oss på en fortsättningsnivå med inslag för avancerade utmaningar för de som vill utvecklas/utmanas lite extra. 
Nivå 3: För dig som genomfört minst 5 terminer tidigare och/eller har en mycket god kontroll på din egen förmåga att genomföra aktiviteten. Avancerad nivå. 


Behandling av personuppgifter
Vi behandlar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR. 
Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter på https://www.aktivungdom.se/bli-medlem/personuppgiftshantering 

Inställd kurs
Aktiv Ungdom förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om det inte är tillräckligt många som anmält sig. 

Materialkostnad
Kostnad för material kan tillkomma, i så fall anges det i kursbeskrivningen.

Medlemskap 
För att delta i Aktiv Ungdoms kurser behöver man vara medlem. Som medlem är man försäkrad till och från samt under aktiviteten. Medlemsavgiften är 80kr /kalenderår (2024) och tillkommer utöver kursavgiften. 

Rabatter
Vi erbjuder syskonrabatt enligt följande:

Barn 1-fullpris / barn 2- 10% rabatt barn 3- 20% rabatt o.s.v
Rabatten ges på den billigaste kursen

Vi erbjuder mängdrabatt enligt följande:
2 kurser: 100kr rabatt en kurs.
3 kurser: 100kr rabatt på kurs 2, 200kr rabatt på kurs 3.

Obs! Vi lägger in rabatterna manuellt, så ange gärna i anmälan att det finns syskon som deltar i kurser hos oss eller att du deltar i flera kurser.