Unga Hamregårdare

Priser

Priser

Detta är våra ordinarie priser. Om du inte har möjlighet att betala hela avgiften kan du ansöka om reducerad lägeravgift när du fyller i anmälan.

I år anordnas följande läger:

Medarbetarläger 21-23 april (För deltagare som var med sommaren 2022)

Pris: 950 kr (10 kr i medlemsavgift tillkommer). Medarbetarlägret är ett läger avsett för de som kom på våra sommarläger förra året. På medarbetarkursen får man lära sig hur man är en bra vän och ledare. Gemensam avfärd till Orsa Hornberga Gård kommer att gå från Uppsala.

Hamreläger byggläger för tjejer 11-16 juni

Pris: 3875 kr (10 kr i medlemsavgift tillkommer). Lägret är avsett för tjejer och icke-binära födda 2010 eller tidigare. Gemensam avfärd till Orsa Hornberga Gård kommer att gå från Uppsala.

Hamreläger byggläger för alla 16-21 juni

Pris: 3875 kr  (10 kr i medlemsavgift tillkommer). Lägret är avsett för alla ungdomar födda 2010 eller tidigare. Gemensam avfärd till Orsa Hornberga Gård kommer att gå från Uppsala.

Pris för två sommarläger: 7200 kr

Syskonrabatt sommarläger: 3600 kr per deltagare

Observera att medlemsavgiften endast behöver betalas en gång. Om deltagaren åker på flera läger under 2023 gäller alltså medlemsavgiften 10 kr en gång och i övrigt lägeravgiften.

Anmälan till årets läger öppnar 31 januari och stänger 31 mars. Om det finns platser kvar öppnar vi för senare anmälan. Blir det fullt skapar vi en anmälan till en reservlista.


ANMÄLAN TILL ÅRETS LÄGER HITTAR DU HÄR: https://www.hamregarden.se/lager/