Aktiv Ungdom i Motala-Borensberg

Anmälningsinformation


ANMÄLAN TILL VÅRA KURSER - Under respektive kurs finns ett anmälningsformulär där barnens namn fylls i med målsmans kontaktuppgifter. Observera att varje syskon behöver anmälas var för sig. Kursutbudet uppdateras löpande. Det skickas ingen bekräftelse på anmälan utan en kallelse ca två veckor innan kursstart. I kallelsen medföljer även fakturan.

START - Kurserna börjar efterhand som de fulltecknas. Aktiv Ungdom förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid för få anmälda. Vi skickar alltid kallelse innan kursstart. Planerade startdatum förbehåller vi oss rätten att flytta, så invänta kallelse eller stäm av med oss.

KALLELSE OCH KURSAVGIFT - När vi bestämt startdatum får du en kallelse som också är en faktura på deltagaravgiften, eventuell medlems- och materialavgift (står angiven i kursbeskrivningen om sådan finns). Om vi tvingas påminna dig om avgiften tillkommer en påminnelseavgift om 50 kronor. För att spara tid och pengar, skickar vi i första hand kallelsen/fakturan med e-post. Du får kallelsen tidigare och vi sparar på miljön.

DIN ANMÄLAN ÄR BINDANDE - Vid avbokning gäller: om du avbokar dig efter kursstart debiteras hela avgiften. Eventuell avanmälan ska alltid ske till kansliet via mail, motala@aktivungdom.se, det räcker INTE att säga till ledaren.

MATERIAL - Litteratur och material ingår inte i deltagaravgiften, om det inte står så i kursbeskrivningen. Kostnaden för extra material anges i kursbeskrivningen.

MEDLEMSKAP - medlemsavgiften i föreningen är 60 kronoe/år. Som medlem i föreningen har du förtur till våra aktiviteter. Du finns både syskon- och flergruppsrabatt. (Första barnet fullpris, syskon 10% rabatt eller om samma barn går två kurser får ni rabatt på andra kursen med 10%.)  Alla medlemmar omfattas också av en olycksfallsförsäkring.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER -
Vi behandlar personuppgifter enligt GDPR. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på www.aktivungdom.se/bli-medlem/personuppgiftshantering.

FUNDERINGAR?
Vi svarar gärna på frågor och tar tacksamt emot tips och förslag på förbättringar av föreningens verksamhet.
Maila till oss på motala@aktivungdom.se.