Lukkan Lund

Aktivungdom

Kontakta oss

0708-47 05 60
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

Kontaktperson

LUKKAN, Kerstin Stahl
LOKFÖRAREGATAN 3D
22237 LUND

Aktivungdom

Besök oss på sociala medier

  

Lukkan Lund

Om oss

LUKKAN är en ideell musikalteaterförening i Lund – Lunds Unga Konstnärer KAN. LUKKAN är religiöst och politiskt obunden, medlem i paraplyorganisationen Aktiv Ungdom och följer därför deras stadgar. Sedan 2011 är vi en del av Studiefrämjandet Lund. 


Alla som jobbar på LUKKAN skriver under ett sekretessavtal samt lämnar in utdrag ur brottsregistret.


Läs mer om Aktiv Ungdom och Studiefrämjandet


Vad gör LUKKAN?
LUKKANs kursverksamhet består främst av musikal -och teaterkurser för barn och unga. Under hösten anordnar vi en jul-parad och under våren har vi vår stora föreställningen Vår-LUKKAN, där alla grupper är med. 


Varje sommar anordnar vi våra populära Sommar-LUKKAN-läger. Utöver de fasta punkterna kan det även förekomma egna projekt, antingen där enskilda grupper sätter upp ett verk eller ledare på LUKKAN som gör något extra. Vi jobbar även för att kunna erbjuda andra tjänster, till exempel workshops.


Hur jobbar LUKKAN?
LUKKAN jobbar med alla olika estetiska uttryck då vi anser att de estetiska uttrycken går varandra hand i hand. Deltagarna får då prova på olika former, till exempel dans, teater, sång, musik, smink, kostym med mera. Våra ledare har olika specialkompetens, därför ser allas lektioner olika ut. Vi utgår från vad deltagarna vill göra och formar lektioner samt föreställningar efter detta i största möjliga mån. Vi som jobbar på LUKKAN är arbetar aktivt för gruppdynamiken, att alla ska känna sig välkomna och utveckla deltagarnas självkänsla.


Hur anmäler jag mig?

Anmälan till LUKKANs kurser görs ENDAST på Lukkans hemsida https://lukkan.se/anmalan/ 


Vid frågor, skriv till info@lukkan.se


Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Teater / Drama

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När Start
Kontakta föreningens kontaktperson LUKKAN, Kerstin Stahl för aktuellt kursprogram.