Henka Dojo Jujitsu Landskr.

Henka Dojo Jujitsu Landskr.

Aktivungdom

Kontakta oss

0731-813386
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

Kontaktperson

Anita Enberg

Landskrona

Aktivungdom

Besök oss på sociala medier

     

Henka Dojo Jujitsu Landskr.

Om oss

Välkommen till Henka Dojo Jujitsu Landskrona!

Henka Dojo vill erbjuda en träning för alla oavsett ålder, kön, funktionshinder eller religiösa uppfattningar. Det är viktigt att alla ska kunna hitta sin plats hos oss.
Vi har barn, ungdomar, vuxna och hela familjer. Alla har olika behov med sin träning och det är helt ok för oss! Förutom träning erbjuder vi dig massor av ny kamratskap, humor och glädje. Det är viktigt för oss att vi har roligt när vi tränar.
Våra ledare skall vara goda föredömen och inspirationskällor för de som tränar hos oss.

Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Kampsport / Kampkonst
  • Motion och idrott
  • Övrigt

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När Start
Box N´Sweat fr 13 år
Fysträning med bl.a. slag och spark, där målet är att trötta ut kroppen i slutet av varje pass. Från 13 år. Medlemsavgift på 100 kr /helår tillkommer.
Puls Arena Lördagar 09.00-11.00 2023-08-17
Jujitsu nybörjare fr 8 år. Gula gruppen.
Vi tränar grunder, förflyttningar, greppteknik, kast, nedläggningar och fallteknik. Vi lägger extra tid på allt det nya.I slutet av terminen har du chans att graderas till gult bälte, samt har förtur till nästa termins barn-/ungdomsgrupp. Perfekt grupp för dig som är ny och vill prova Jujitsu! Medlemsavgift på 100:- /helår tillkommer.
Puls Arena Lördagar 11.00-12.00 2023-08-17
Jujitsu Ungdom fr 13 år
Här tränar vi allt från grunderna inom jujitsu till mer avancerade tekniker. Det är slag, spark, kast, nedläggningar, lås, förflyttningar och frigöringstekniker. Förutom teknikerna så tränar vi mycket fys och kondition samt olika slag- och sparkkombinationer. Vi har också stående sparring och grappling (BJJ). Medlemsavgift på 100 kr /helår tillkommer.
Puls Arena Tisdagar och Torsdagar 19.00-20.00 2023-08-17
Jujitsu Vuxen fr 16 år
Här tränar vi allt från grunderna inom jujitsu till mer avancerade tekniker. Det är slag, spark, kast, nedläggningar, lås, förflyttningar och frigöringstekniker. Förutom teknikerna så tränar vi mycket fys och kondition samt olika slag- och sparkkombinationer. Vi har också stående sparring och grappling (BJJ). I avgiften ingår också "Box & Sweat" Medlemsavgift på 100 kr /helår tillkommer.
Puls Arena Tisdagar och Torsdagar 19.00-20.00 2023-08-17
Knattejujitsu 4-7 år
Träningen för knattar är upplagd på ett lekfullt sätt där det handlar om att träna sin kroppskontroll med hjälp av lekar, tekniker och övningar från jujitsu. Vi fäster stor vikt vid att barnen lär sig ta ansvar, respektera varandra och att vara bra förebilder. Fokus ligger på övningar i koordination, balans, rörlighet, samarbete och känsla. Träningen bygger även upp självförtroendet och vi lär barnen att det inte är farligt att kämpa och att bli svettig. En bra motorik i tidig ålder är väldigt viktig i ett barns utveckling och träningen stimulerar även rörelseglädjen hos en liten ”knatte”. I avgiften ingår diplom/streck i slutet av terminen. Medlemsavgift på 100 kr /helår tillkommer.
Puls Arena Lördagar 10.00-11.00 2023-08-17