Aktiv Ungdom Kinda

Aktiv Ungdom Kinda

Aktivungdom

Kontakta oss

013-312411
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

Kontaktperson

Susanne Karlsson
Ågatan 39
582 22 Linköping

Om oss

Välkommen till föreningens hemsida!

NU FINNS KURSERNA FÖR VÅREN 2017 UPPLAGDA bara att gå in och anmäla Era barn! All anmälan måste gå via hemsidan så även återanmälningar. 


Kursanmälan sker direkt på hemsidan. Anmälningar tas ej emot via mail eller telefon för vårterminen 2017. 
OM ni inte saknar dator så klart då hjälper vi Er självklart. Allt hamnar i en bokningskö och har man gått kurs tidigare har man som tidigare förtur till kursen men inte hur länge som helst. Man får boka sig snarast ändå, vi håller inte på platserna ända fram till kursstart. 

Har du idéer om ny verksamhet vi kan starta?

Vill du bli ledare?

Har Du något annat intresse som Du vill dela med Dig av eller är ni en grupp som träffas och lär av varandra. Varför inte göra det i föreningsform. Vill du veta mera om Aktiv Ungdom?

Hör av Dig till oss på tel 013-312411 eller skriv ett e-brev till ostra@aktivungdom.se. Vi ser fram emot att få kontakt med dig.

Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Dans
  • Motion och idrott

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När
Gymnastikläger Flick-flack och volt
tisdag 1/8 kl15-19 och onsdag 2/8 kl 15 till torsdag 3/8 kl10. (övernattning i Åsundahallen) Med en blandning av redskapsträning, Aitrack, trampett, styrka och mycket glädje tränar killar och tjejer tillsammans. Det finns inga krav på förkunskaper, här tränar nybörjare tillsammans med mer erfarna gymnaster – Alla är välkomna! Utifrån gymnastens förutsättningar lär vi på ett lekfullt sätt ut gymnastikens grunder och färdigheter i matta och hopp. Vi bygger redskapsbanor och har olika stationer för träning. !!! OBS !!! Jag vet att: om mitt barn inte kommer till lägret, utan att jag meddelar eller om jag meddelar senare än två veckor innan lägret börjar , måste jag betala en kostnadsersättning till Aktiv Ungdom. (”flick-flack och volt” 300kr) Gäller inte om barnet är sjukt. Information: Tar med dig gymnastikkläder, vattenflaska och nåt god att äta. (t. ex. Frukt och ett smörgås, inga godis). Kvällsmat på onsdag och frukost på torsdag ordnar vi till alla deltagare. Vi börja i hallen kl 15, därför måste du kommer i god tid för att hinna bytta om innan. På onsdag (torsdag) behöver du också en sovsäck, örngott, liggunderlag, hygienartiklar duschhandduk och bekväma kläder att umgås på kvällen. Välkomna! Ledare är Birte, Tove, Wilma och Elin.
Åsundahallen 2017-08-01 15-19