Aktiv Ungdom Kinda

Aktiv Ungdom Kinda

Aktivungdom

Kontakta oss

013-312411
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

Kontaktperson

Susanne Karlsson
Ågatan 39
582 22 Linköping

Om oss

Välkommen till föreningens hemsida!

NU FINNS KURSERNA FÖR VÅREN 2017 UPPLAGDA bara att gå in och anmäla Era barn! All anmälan måste gå via hemsidan så även återanmälningar. 


Kursanmälan sker direkt på hemsidan. Anmälningar tas ej emot via mail eller telefon för vårterminen 2017. 
OM ni inte saknar dator så klart då hjälper vi Er självklart. Allt hamnar i en bokningskö och har man gått kurs tidigare har man som tidigare förtur till kursen men inte hur länge som helst. Man får boka sig snarast ändå, vi håller inte på platserna ända fram till kursstart. 

Har du idéer om ny verksamhet vi kan starta?

Vill du bli ledare?

Har Du något annat intresse som Du vill dela med Dig av eller är ni en grupp som träffas och lär av varandra. Varför inte göra det i föreningsform. Vill du veta mera om Aktiv Ungdom?

Hör av Dig till oss på tel 013-312411 eller skriv ett e-brev till ostra@aktivungdom.se. Vi ser fram emot att få kontakt med dig.

Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Dans
  • Motion och idrott

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När
Barngymnastik 3 - 6 år
Barngymnastik 3 - 6 år Med en blandning av redskapsträning och mycket glädje tränar killar och tjejer tillsammans. Det finns inga krav på förkunskaper, här tränar nybörjare tillsammans med mer erfarna gymnaster – Alla är välkomna! Vi bygger redskapsbanor och har olika stationer för träning. Vi ska sjunga, dansa och leka.
Gamla Stjärneboskolan 2017-02-14 Tisdag 15.45-16.30
Barngymnastik 3 - 6 år FULLTECKNAD KURS!
Barngymnastik 3 - 6 år Med en blandning av redskapsträning och mycket glädje tränar killar och tjejer tillsammans. Det finns inga krav på förkunskaper, här tränar nybörjare tillsammans med mer erfarna gymnaster – Alla är välkomna! Vi bygger redskapsbanor och har olika stationer för träning. Vi ska sjunga, dansa och leka.
Gamla Stjärneboskolan 2017-02-14 Tisdag 16.30-17.15
Barngymnastik 6-10 år
Barngymnastik 6 - 10 år Med en blandning av redskapsträning, styrka och mycket glädje tränar killar och tjejer tillsammans. Det finns inga krav på förkunskaper, här tränar nybörjare tillsammans med mer erfarna gymnaster – Alla är välkomna! Utifrån gymnastens förutsättningar lär vi på ett lekfullt sätt ut gymnastikens grunder och färdigheter i matta och hopp. Vi bygger redskapsbanor och har olika stationer för träning.
Gamla Stjärneboskolan 2017-02-14 Tisdag 17.15-18.15
Gymnastik 2 - 6 år
Barngymnastik 2 - 6 år Med en blandning av redskapsträning och mycket glädje tränar killar och tjejer tillsammans. Det finns inga krav på förkunskaper, här tränar nybörjare tillsammans med mer erfarna gymnaster – Alla är välkomna! Vi bygger redskapsbanor och har olika stationer för träning. Vi ska sjunga, dansa och leka.
Horns skola 2017-01-18 Onsdag 17.00-17.45
Gymnastik 6-10 år
Flickgymnastik / Pojkgymnastik 6 - 10 år Med en blandning av redskapsträning, Aitrack, trampett, styrka och mycket glädje tränar killar och tjejer tillsammans. Det finns inga krav på förkunskaper, här tränar nybörjare tillsammans med mer erfarna gymnaster – Alla är välkomna! Utifrån gymnastens förutsättningar lär vi på ett lekfullt sätt ut gymnastikens grunder och färdigheter i matta och hopp. Vi bygger redskapsbanor och har olika stationer för träning.
Horns skola 2017-01-18 Onsdag 16.00-17.00
Gymnastik vuxen
Vuxengymnastik Vi blanda redskapsträning, styrka, stretching och traditionell gymnastik på ett rolig sett. Det finns inga krav på förkunskaper, här tränar nybörjare tillsammans med mer erfarna gymnaster – Alla är välkomna! Jag anpassar träningen efter gymnasterna som vill vara med. För att göra / börja med gymnastik blir man inte för gammalt. Gymnastik träna hela kroppen och svårighet går att anpassa efter mål, fortsättningar eller egna känslor.
Horns skola 2017-03-01 Onsdag 19.30-20.30
Truppgymnastik 10 år -
Truppgymnastik matta och hopp Med en blandning av redskapsträning, styrka och stretching tränar killar och tjejer tillsammans. Vill du lära dig slå volter, flickis och handvolter? Vill du hoppa trampett/Airtrack? Kom till träningen! Att vara med i en tävling/uppvisning är helt frivillig och ingen krav för träningen. Vi brukar ha en liten uppvisning i slutet av terminen. Antal deltagare är begränsat till 10 pers.
Horns skola 2017-01-18 Onsdag 17.30-19.30