Aktiv Ungdom i Malmö

Kursvillkor 2021

Anmälan till kurs

Anmälan kan göras via hemsidan, telefon eller mail. Kallelse / inbetalningskort skickas med främst mail, men även med posten. 

Inför nästa termin. Går du redan på kurs hos oss kommer du att få ett förslag på ny grupp cirka en månad innan nya terminen startar. 

Kom ihåg att byte av kurs, avbokning och liknande förändringar gärna bör meddelas kontoret på mail: info@aktivungdommalmo.se eller tel. 040-6633880, 0763-220666

OBSERVERA!   Det måste vara ett visst antal deltagare per kurs för att kursen ska bli av. Om man anmält sig till en kurs där det finns för få betalande deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in denna efter cirka andra tillfället. Deltagarna erbjuds då t.ex plats i en annan kurs.

Är ni många som är intresserade av en kurs - kontakta oss så kanske vi kan starta en ny kurs just för er.

Vi erbjuder en kostnadsfri lektion, till andra lektionstillfället måste kursavgiften vara betald!  Efter första kurstillfället blir anmälan bindande. Vi returnerar inte kursavgifter.


Termin 

Vårterminen 2021 startar vecka 5/6 och 9, avslutning vecka 18/19 och fram

Höstterminen 2021 startar från vecka 35/36, avslutning vecka 48/49 

Vår- & Hösttermin är minimum 10 lektionstillfällen. 

Avslutning, uppvisning och utställning blir annorlunda denna våren.  Samtliga avslutningar kommer denna termin att bli med ledaren i den vanliga salen pga. Pandemilagen. I vanliga fall har vi föreställningar och konstutställningar för familj och vänner i slutet på varje termin och hoppas kunna återgå till det till hösten 2021.


Lov
Ingen kursverksamhet under höst-, sport– och påsklov, Kristihimmelfärdshelgen, och midsommarhelgen.

Under sportlov, sommarlov och höstlov har föreningen diverse lovverksamhet. (Obs ej sportlov 2021) Deltagaravgift / Medlemsavgift

Det är enkelt att bli medlem hos oss i föreningen Aktiv Ungdom Malmö
Det enda som krävs är att ni meddelar oss fullständigt personnummer (10/12 siffror) på den som ska delta. Detta för att Malmö stad. som vi söker bidrag hos, kräver detta. Medlemsavgiften i Aktiv Ungdom Malmö är 50:-/kalenderår. 

Medlemmar i föreningen har subventionerad kursavgift, samt diverse rabatter.  För mer info om våra priser, se länken "Prislista". 
Det går i vissa fall bra att delta utan att registrera sig som medlem, men då gäller inte medlemsförmånerna. Då tar vi 500:- extra per kurs i avgift.

Deltagaravgift, dvs Kursavgift och ev. medlemsavgift, betalas senast 14 dagar efter kursstart. Vid betalning via bank, internet, swish eller annat, uppge medlemsnummer och ev. även fakturanummer.  

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift på 50 :-

Efter första kurstillfället blir anmälan bindande. Vi returnerar inte kursavgifter.

 

För betalning till oss har vi,

* plusgirokonto, 431 51 93-5 (skriv medlems nr / faktura nr i meddelande rutan)

* Swish, 123 034 54 13  (skriv medlems nr / faktura nr i meddelande rutan)

Betalning 10 dagar efter påbörjad kurs. 

Vi har inte OCR-nummer, så vid betalning via plusgirot använd meddelanderutan och skriv medlemsnummer och ev. fakturanummer. 

Dessa uppgifter finns på kallelsen och fakturan. 

Vi betalar inte tillbaka kursavgiften efter första kurstillfället. Då blir anmälan bindande.


Aktiv Ungdoms försäkring 

Aktiv Ungdoms medlemmar är olycksfallsförsäkrade under aktiviteter efter betald deltagaravgift/medlemsavgift. Försäkringen är mycket fördelaktig och gäller även till och från aktiviteten. Maila oss så skickar vi försäkringsinformationen till dig. 


Övrigt

Vi reserverar oss för att det kan bli ändringar i kursprogrammet.

Vi reserverar oss för att vissa kurser blir fulltecknade. 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser som inte får tillräckligt med betalande deltagare, då det krävs ett visst antal deltagare för att en kurs ska startas. 

Föräldrafria lektioner - Vi har denna termin inte föräldrar med på våra lektioner pga Pandemilagen.

(I vanliga fall erbjuder vi föräldrar att vara med första lektionen i kurser med dans, konst och teater för barn upp till ca 6 år, samt för barn med funktionsnedsättning, men pga reglen om max 8 personer/lokal är detta inte genomförbart denna termin).