Nu är vi igång!

Nu är vi igång!

Först ut är Östersund!

Ni som var med på stämman har redan träffat en av representanterna från Rädda Barnen och vet att vi inlett ett samarbete med Rädda Barnen för att trygga en Trygg miljö i våra föreningar.

Under en eller ett par dagar (sammanlagt ca 6 timmar) kommer ni som Aktiv Ungdom förening att på plats tillsammans med en handledare genomlysa er förening, arbeta tillsammans intensivt några timmar och gå ifrån träffen med en färdig konkret handlingsplan för hur ni i föreningen kan skapa en trygg miljö och förebygga mobbing, diskriminering och övergrepp. För att resultatet ska bli så täckande och inkluderande som möjligt bör minst 5 deltagare från föreningen delta. Några ledare, deltagare och föräldrar. En kort investering för en trygg miljö.

Den 27 november kommer den första utbildningen/workshop att hållas i Östersund. Det finns fortfarande platser kvar så kontakta kansliet för anmälan!

Den 3 december kommer samma utbildning/workshop att hållas i Lund för alla föreningar i södra Sverige. Det finns fortfarande platser kvar så kontakta kansliet för anmälan!


Skrivet 24/11, 2016.
← Alla nyheter