Henka Dojo Jujitsu Landskr.

Henka Dojo Jujitsu Landskr.

Aktivungdom

Kontakta oss

0731-813386
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

Kontaktperson

Anita Enberg
Carsten Jönsson, Rösvägen 13
26162 Glumslöv

Aktivungdom

Besök oss på sociala medier

     

Henka Dojo Jujitsu Landskr.

Om oss

Välkommen till Henka Dojo Jujitsu Landskrona!

Henka Dojo vill erbjuda en träning för alla oavsett ålder, kön, funktionshinder eller religiösa uppfattningar. Det är viktigt att alla ska kunna hitta sin plats hos oss.
Vi har barn, ungdomar, vuxna och hela familjer. Alla har olika behov med sin träning och det är helt ok för oss! Förutom träning erbjuder vi dig massor av ny kamratskap, humor och glädje. Det är viktigt för oss att vi har roligt när vi tränar.
Våra ledare skall vara goda föredömen och inspirationskällor för de som tränar hos oss.

Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Kampsport / Kampkonst
  • Motion och idrott
  • Övrigt

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När
Barn och ungdomar med övervikt
Träningen anpassas efter deltagarnas behov och förmåga. Vi använder oss av enkla tekniker och lekfulla övningar från jujitsun som tränar både kropp och knopp. Fokus ligger på övningar i koordination, balans, rörlighet, samarbete och känsla. Målet med träningen är att barnen ska kunna träna, svettas, ha roligt, känna gemenskap, skratta och lära känna nya kompisar – allt på samma gång!
Henka Dojo, Landskrona 2016-08-23 Tisdagar 16.00-17.00
Knattejujitsu 4-7 år
Träningen för knattar är upplagd på ett lekfullt sätt där det handlar om att träna sin kroppskontroll med hjälp av lekar, tekniker och övningar från Jujitsu. Vi fäster stor vikt vid att barnen lär sig ta ansvar, respektera varandra och att vara bra förebilder. Fokus ligger på övningar i koordination, balans, rörlighet, samarbete och känsla. Träningen bygger även upp självförtroendet och vi lär barnen att det inte är farligt att kämpa och att bli svettig. En bra motorik i tidig ålder är väldigt viktig i ett barns utveckling och träningen stimulerar även rörelseglädjen hos en liten ”knatte”.
Henka Dojo, Landskrona 2016-08-20 Lördagar kl: 10.00-11.00
Självförsvar för seniorer 60+
- Vi lär oss hur man kan ta sig ur jobbiga situationer - Självförsvar för seniorer är en specifik form av träning som handlar om att först och främst lära sig att säga ifrån och agera på ett så tydligt sätt om man hamnar i en situation som känns hotfull. Med åren avtar den fysiska styrkan, men det finns fortfarande saker du kan göra. ALLA kan försvara sig, men på sitt sätt! Vi tränar utifrån vardagliga och realistiska situationer. Inga övningar är fysiskt krävande. Övrigt: Våra kurser sker löpande. Kontakta oss för aktuella datum. Du kan också boka en privat kurs: Antingen så kommer ni till vår lokal eller så kommer vi ut till ert företag eller förening etc. Vi håller kurser runt hela Skåne. Kontakta oss för tider/priser.
Landskrona och övriga Sverige 2016-08-01 Kontakta oss för aktuella datum
Självförsvar för tjejer och kvinnor fr 12 år
Att lära sig självförsvar är så mycket mer än att lära sig slå och sparka. Det är också att lära känna sina gränser, finna sin egen styrka och ta sig rätten att använda den. Oftast finns det saker vi kan göra för att försvara oss, enkla saker som tar ett par timmar att lära, och som inte kräver en perfekt, vältränad kropp. Det enda som krävs är en vilja att försvara sig. De tekniker som vi lär ut, är enkla och effektiva. De är inte grundade på fysisk muskelstyrka. Det finns många andra saker du kan göra för att ta dig ur en hotfull situation utan att slåss. Vi fokuserar på tre delar: mental styrka, verbal styrka och fysiskt självförsvar. Att lära sig självförsvar ger styrka till kropp och själ. Det ger dig självförtroende! Övrigt: Kurserna hålls regelbundet på utannonserade tider i Henka Dojos klubblokal i Idrottshallen, Landskrona. Du kan också boka en privat kurs: Antingen så kommer ni till vår lokal eller så kommer vi ut till er skola, fritidsgård, företag etc. Vi håller kurser runtom i Skåne. Kontakta oss för tider/priser.
Landskrona och övriga Sverige 2016-08-01 Kontakta oss för aktuella datum