Aktiv Ungdom Åtvidaberg

Aktiv Ungdom Åtvidaberg

Aktivungdom

Kontakta oss

013-312411
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

Kontaktperson

Susanne Karlsson
Ågatan 39
582 22 Linköping

Om oss

Hej! 
Kul att Du har hittat vår hemsida.

Våren är i antågande och kurserna i full gång. Till höstterminen kommer det läggar upp kurser så ni kan anmäla Era barn redan under semestern. 
Kursanmälan sker direkt på hemsidan direkt på kursen man valt. 

Nu har Aktiv Ungdoms kontor flyttat till Ågatan 39 i Linköping. Vi har behållt vår nya telefontid måndag, onsdag och fredag 10.00-12.00 samt tisdag och torsdag 13.00-16.00. Ni når oss alltid via mail ostra@aktivungdom.se där försöker vi svara så snart vi kan.

Lördag den 27 maj kommer Aktiv Ungdom i Linköping ha en uppvisning där vi också bjudit in Åtvidabergs dansare. Mer om det via Era ledare. Aktiv Ungdom i Linköping firar 40 år och det tänkte vi då fira med en blandat uppvisning av teater, cirkus, sång, musik, parkour o dans av olika slag.

OM ni inte saknar dator så klart, -då hjälper vi Er. Allt hamnar i en bokningskö och har man gått kurs tidigare har man som tidigare förtur till kursen men inte hur länge som helst. Man får boka sig snarast ändå, vi håller inte på platserna ända fram till kursstart. 

Susanne Karlsson
Verksamhetsledare region Öst 


Bra att veta om föreningen, anmälan mm
AKTIV UNGDOM - en förening för barn och ungdomar som vill ägna sig åt konstnärlig och estetisk verksamhet.
Vi vill tillsammans med barn och ungdomar bidra till en vettig och rolig fritid, där det egna intresset och förmågan att skapa själva står i centrum. Vi är inte politiskt eller religiöst bundna utan helt fristående -en förening för alla!

ANMÄLAN TILL VÅRA KURSER - På hemsidan www.aktivungdom.se uppdateras kurserna löpande, man gå in på kursen och anmäler direkt där.

START - kurserna börjar efterhand som de fulltecknas. Aktiv Ungdom förbehåller sig rätten att inställa en kurs om det inte är tillräckligt många som anmält sig. Vi skickar alltid kallelse innan kursstart. Planerade startdatum förbehåller vi oss rätten att flytta så invänta kallelse eller stäm av med oss.

KALLELSE OCH KURSAVGIFT - när vi bestämt startdatum får du en kallelse som också är en faktura på deltagaravgiften, ev matrl.kostnad och medlemsavift. Om vi tvingas påminna dig om avgiften tillkommer en påminnelseavgift med 50,-
Faktura/Kallelse skickar vi med e-post. 

DIN ANMÄLAN ÄR BINDANDE - vi avbokning gäller: om du avbokar dig efter kursstart debiteras hela avgiften. Ev avanmälan ska alltid ske till expeditionen, det räcker INTE att säga till ledaren.

MATERIAL - litteratur och material ingår inte i deltagaravgiften

MEDLEMSKAP - medlemsavgiften i föreningen är 50,-/år. Som medlem i föreningen har du förtur till våra aktiviteter, du är har syskon- och flergruppsrabatt. Alla medlemmar omfattas också av olycksfallsförsäkringen.

Vi som svarar i telefonen när du ringer och har funderingar kring någon kurs heter Majida Mujib Pewe och Susanne Karlsson, vi svarar gärna på frågor och tar tacksamt emot tips och förslag på förbättringar av föreningens verksamhet. Vi vill gärna utveckla verksamheten i Åtvidaberg och söker därför ledare till olika aktiviteter. Har Du något intresse som Du vill dela med Dig av.

Hör av Dig till Aktiv Ungdom 013-312411 eller med ett e-brev till ostra@aktivungdom.se.

Aktiv Ungdom ser fram emot att få kontakt med Dig.

Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Dans

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När
Dansmix Nybörjare-Lätt forts. 9-12 år
En perfekt dans för dig som har dansat tidigare och som vill prova lite olika dansstilar. Vi blandar street-dance, hip-hop, disco mm. En grupp för både tjejer o killar. Nybörjargrupp. 9-12 år. Preliminär kursstart 1/2.
Åtvidabergs sporthall Spegelsalen 2017-08-30 Onsdag 19.00-20.00
Streetdance Fortsättning 8-11 år
Street-dance är fylld av explosiv energi och mycket attityd. I street-dance provar man hip-hop, locking, poping mm. Danssteg, koreografier, styrka och kondition ingår. Fortsättningsgrupp 8-11 år. Preliminär kursstart 31/1.
Åtvidabergs sporthall Spegelsalen 2017-08-29 Tisdag o Torsdag 17.00 - 18.00